Ekonomi i smått och stort

Denna blogg kommer att handla om allt som händer i affärsvärlden. Jag själv heter Marcus och jag är en 35-årig civilekonom som verkligen gillar allt som har ekonomi att göra. Det gäller vare sig vi pratar ekonomi som angår privatpersoner eller ekonomi som angår länder och världen som helhet.

Det är ingen hemlighet att vi för tillfället är inne i en period av avgörande förändring. Europas ekonomi är inte alls vad den än gång var, och år för år så ökar välfärden i stora länderna som Kina och Indien. Ett av de största problemen i Europa just nu är ju den såkallade skuldkrisen som grundar sig i att många länder levt över sina resurser under alltför många år.

Men även privatekonomi är som sagt inom mitt intresseområde. Ett bra tips om man som privatperson har spenderat för mycket pengar en månad är att ta ett såkallat minilån. Ett sådant lån är enkelt att ta och kallas ibland även för smslån. Genom att ta ett sådant kan man snabbt få in pengar på banken och betala en eventuell skuld eller annan utgift som inte kan vänta på att likvideras.

Nu måste jag gå och träna och sedan pizza till middag!

Eurokrisen och världen!

Eurokrisen och världen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *