Framtiden är här

Jag är verkligen tacksam att min firma investerade i en ny konferensutrustning. Helt plöstsligt blev framtiden nutiden. Videokonferenser är verkligen helt suveräna.

Det är otroligt smidigt och kostnadseffektivt. Sedan kan jag glädja alla miljönissar att det även är miljövänligt. Jag kan egentligen göra en väldigt lång lista med fördelar varför alla företag borde vända sig till Pronestor och köra på videokonferenser och deras bokningssystem. Ni får upptäcka det själva men här är några av de positiva effekterna som jag har upptäckt!

De största fördelarna med den videokonferens är såklart att du slipper resa. Mer tid till familjen eftersom flera av kontoren ligger på andra orter. Det här innebär givetvis an avsevärt lägre kostnad för arbetsgivaren. Ni kan räkna på det själva, vad det kostar att ha anställda som övernattar på hotell. Det är inte bara boendet och resan som kostar, utan även mat och övertid. Mindre resande innebär även mindre utsläpp. Det går att planera ett möte med videoutrustning med väldigt kort notis också. Spontana möten blir möjliga genom ett system som kan integreras med Outlook. Det innebär ett system som gör det lätt att boka videokonferens för alla anställda ( om så önskas, finns behörighetsinställningar). I outlook syns det vilka rum som finns lediga för ett möte och bokningen görs direkt av den anställda. Det syns även att det inte bara är ett rum med exempelvis whiteboard, utan att det verkligen finns den tekniska utrustningen som krävs.
hduud
Smidigt, användarvänligt, snabbt, korrekt, tidssparande och effektivt är de ord jag bäst tycker beskriver den här typen av konferens.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *