Markis i Stockholm

Snygga till hemmet samtidigt som du skyddar det mot solens strålar med en markis i Stockholm. En markis är en snygg detalj på hemmet som man kan välja att rulla ut om man önskar mer skydd från solen. Genom att ha markiser på fönster slipper man få direkt solljus in genom fönstren som värmer upp bostaden. Skillnaden på att använda en markis jämfört med gardiner är att man fortfarande får in naturligt ljus i bostaden, utan att få extrem värme inomhus. Gardiner täcker även solljuset.

Skaffa markis i Stockholm

Skaffa en Produktiv markis stockholm genom att anlita en markisfirma. Företaget arbetar endast med den bästa kvalitén och kan allt som finns att kunna om markiser. Materialval, modell, vilka mått som passar och även vilken färg som passar ditt hus allra bäst. Deras tjänsteutbud inkluderar:

  • Markiser. Oavsett om du vill ha en terrassmarkis, fönstermarkis, vertikalmarkis, balkongmarkis eller en zipscreen har markisfirman detta. Dessutom hjälper de även till med både transport och montering av din nya markis.
  • Persienner. Deras sortiment innehåller aluminiumpersienner och träpersienner.
  • Gardiner. Plisségardiner och lamellgardiner är dessutom något de är riktigt vassa på.
  • Balkongskydd. Ett balkongskydd ger balkongen en ombonad känsla, skyddar mot vind samtidigt som man får insynsskydd. Få hjälp med att hitta rätt balkongskydd i korrekt mått för just din balkong.

Alla deras tjänster inkluderar transport och montering.

Vilken markis passar dig?

Det finns mängder av olika markiser och persienner. Oavsett vilken modell eller färg du önskar har markisfirman den. Förutom klassiska markiser som hänger ovanför fönster finns det numer även för terrasser och balkonger.

Rådfråga alltid en expert på markiser för att få rätt markis för dig. Exempelvis får du bra skydd från insyn samt värme och ljus med en plisségardin medan trämarkis både skyddar och har en svalkande effekt. Små detaljer man som privatperson ofta inte har koll på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *